Forretningsbetingelser

Coachingbydanes Forretningsbetingelser

Coachingbydane ApS

Glahns Alle 43, 2. tv
2000 Frederiksberg

CVR. Nr.: 33774702
Telefon: 2899 4220
Email: jim@coachingbydane.dk

Forretningsbetingelser mellem kunden og Coachingbydane

Alle priser er i DKK. Ved overskridelse af betalingsfrist pålægges det skyldige beløb 1,5% i rente per måned.

Coaching og andre 1-til-1 opgaver
 

Prisen for forløbet betales netto 8 dage forud for forløbets opstart, med mindre andet er aftalt.

Ved enkeltstående coachingsessioner kan betales netto kontant ved sessionens afslutning.

 

Evt. lokale- og transportomkostninger faktureres særskilt efter forudgående aftale med kunden.

 

Aflysninger af aftalte coachingsessioner skal ske min. 24 timer før den pågældende aftale. Ved rettidig aflysning aftales der en ny coachingssession som erstatning for den oprindelige. Ved ikke rettidig aflysning ydes der ingen erstatning for den pågældende coachingsession.

 

Ved ophør før tid refunderes det overskydende beløb ikke, med mindre andet er aftalt. Det overskydende beløb kan overføres til en anden aktivitet der udbydes af Coachingbydane

Konsulent- & interne undervisningsopgaver

Med mindre andet er angivet, betales ved indgåelse af aftalen et depositum på 20% af opgavens samlede pris. Resten af beløbet betales netto 14 dage før opstart.

Downloads

Alle produkter, der kan downloades, kan maksimalt downloades 3 gange indenfor 7 dage fra køb. Sørg derfor for, at gemme din fil(er) et sikkert sted.


Betaling


Coachingbydane ApS modtager betaling via Stripe, som sikre dig en tryg og 100% sikker overførsel. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt, i de tilfælde hvor betalingen vedrører et kursus eller anden elektronisk ydelse bliver betalingen trukket umiddelbart. Webshoppen krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

.

Levering
 

Coachingbydane sørger for levering med Post Nord (med mindre andet angives) til modtager. Rettidig levering forudsætter dog at Post Nord overholder  levering på 7-10dage.


Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Nord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost.
 

Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.

Coachingbydane ApS kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Coachingbydane ApS naturligvis en ny leverance uden beregning.

 

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Nords målsætning om levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 21 dage.

Fortrydelsesret
 

I forbindelse med køb over Internettet yder Coachingbydane Aps i henhold til købeloven 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du afgiver din bestilling. Hvis din bestilling er et fysisk produkt tilfælde er det 14 dage fra du modtager varerne.
 

Fortryder du købet, skal Coachingbydane Aps underrettes herom senest 14 dage efter du har tilmeldt dig kurset. Ved varekøb 14 dage efter den dag, du fik varerne i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som de er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.


Du kan fortryde købet på følgende måde:
 

1) Du kan nægte at modtage varen ved at overdrage pakken til Postvæsenet/fragtmand.

2) Du kan efter aftale returnere varen til vores adresse.
 

For varer købt i webshoppen gælder en reklamationsret på 2 år. Reklamationsfristen regnes fra fakturadatoen. Eventuelle fejl eller mangler ved varerne fra webshoppen skal meddeles i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til jim@coachingbydane.dk

Reklamation og returnering
 

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Hald & Co. ApS på E-mail: jim@coachingbydane.dk
 

Refusion
 

I tilfælde af aflyst kursus, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, kan der ske en hel eller delvis refusion af købesummen.

Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og webshoppen har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail.


Forbehold

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udgåede varer.

Der er ingen garanti for at opnå et bestemt resultat i behandlingerne. Selv om langt de fleste reagerer positivt, er vi alle forskellige og reagerer forskelligt på behandlingerne. Feedback på dette websted er derfor ikke nødvendigvis repræsentative for hvad du kan forvente. Ved start af behandling, accepterer du, at vi ikke er ansvarlige i tilfælde af manglende behandlingsresultater.

© Copyrights by Coachingbydane ApS. Alle rettigheder forbeholdes.